Frankrig

Topvine fra Frankrig

Verdens vigtigste vinland, uden sammenligning. Generelt set er Franskmændene stolte, konservative vinfolk, og de havde op igennem 90´erne og starten af 00´erne glimret ved ikke at tage mod de nye teknikker og metoder m.m., som man har udviklet til af forbedre vinens kvalitet, og er derfor blevet fravalgt af mange vindrikkere verden over. Men når Bordeaux eller Bourgogne, eller et af de andre store kendte vinområder virkelig rammer en god årgang, så er der ingen ved siden af eller bare nogen som nærmer sig dem i kvalitet og storhed....de sidste 10 år der sket store kvantespring, også hos de mindre knap så økonomisk stærke vinbønder som ofte idag laver gode vine af høj kvalitet. 

Riisvin.dk arbejder på af finde flere gode små producenter fra Frankrig, men mange er allerede på markedet, men vi leder altid med kritiske øjne, så vi er sikre på kvaliteten. Et vinhus har vi dog allerede funder nemlig Metéyer Pére et Fils fra Champagne. se mere under producenten

top tekst
Météyer pere et Fils er beliggende i Valle De Marne som jo er det vigtigste område for Pinot Meunier druer til fremstilling af Champagne.
Huset fremstiller lækre sprøde Champagner til alle typer af mad.